S_Prezentuj się - oddaj to, co w Tobie najlepsze

Fundacja In_Spire we współpracy z Polskim Związkiem Firm Deweloperskich Oddział w Poznaniu zaprasza po raz drugi na akcję rejestracji do bazy potencjalnych dawców szpiku podczas najbliższych Targów Mieszkań i Domów w Poznaniu, które odbędą się w dniach od 23 do 24 września 2023. Wystawcy oraz zwiedzający będą mieli możliwość wziąć udział w targach i jednocześnie nieść pomoc.

„Pierwsza edycja projektu  „S_Prezentuj się – oddaj to, co w Tobie najlepsze” pokazała nam, że razem mamy moc – mówi Natalia Urbańska-Guss, wiceprezes zarządu Fundacji In_Spire – wspólnie z PZFD Oddział w Poznaniu podczas jesiennej edycji Targów Mieszkań i Domów zainicjowaliśmy akcję rejestracji do potencjalnej bazy dawców szpiku, która cieszyła się dużym zainteresowaniem i finalną rejestracją blisko 60 osób do bazy. Nie mogliśmy odpuścić kolejnej edycji, dlatego też kontynuujemy projekt i liczymy na rekord”.  Fundacja In_Spire ponownie połączyła siły w projekcie „S_Prezentuj się – oddaj to, co w Tobie najlepsze” wraz z Związkiem Firm Deweloperskich Oddział w Poznaniu, firmą organizującą targi Nowy Adres, a także Drużyną Szpiku. W sobotę, 23 września w godzinach od 11:00 do 15:00 w pawilonie 3 na terenie MTP Drużyna Szpiku będzie prowadziła rejestrację do bazy potencjalnych dawców szpiku DKMS.

Targi Mieszkań i Domów

Targi cieszą się sporą popularnością zwłaszcza wśród młodych osób w wieku 25-34 lat, którzy poszukują swoich pierwszych i wymarzonych mieszkań. Wstęp na targi jest bezpłatny, po uprzedniej rejestracji.

Organizator projektu:
Fundacja In_Spire